Известие

Collapse
No announcement yet.

датчик на радиатора за перките-

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• датчик на радиатора за перките-

ето го въпросния датчик, на който ясно се виждат градусите на които сработват перките. сега мися че не сам голословен. освен това другия които го сложих е с едентични параметри и на кутийката имаше доста изброени 145 и 146 като никоя от тях не беше дизел
    http://www.bgalbum.com/displayimage.php?pos=-156560 освен това намерих и едни снимки на колега от форума който показва кога сработват перките, малко над 80 http://www.bgalbum.com/displayimage.php?pos=-156558 http://www.bgalbum.com/displayimage.php?pos=-156559 ами това е аз вярвам на това което виждам и на това как се държи колата
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Re: датчик на радиатора за перките-

Първоначално публикувано от vamfan
    и на кутийката имаше доста изброени 145 и 146 като никоя от тях не беше дизел...
    Въпросния датчик с прилежащите температури е за ТД какво ли прави на твоя радиатор е друга работа
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Re: датчик на радиатора за перките-

Първоначално публикувано от Yon
      Първоначално публикувано от vamfan
      и на кутийката имаше доста изброени 145 и 146 като никоя от тях не беше дизел...
      Въпросния датчик с прилежащите температури е за ТД какво ли прави на твоя радиатор е друга работа
      да бе , затова от магазина на динекспрес по номера на рамата ми дадаха с абсолютно същите градуси. сигурно не карам боксер а тд ама и от завода производител не са разбрали
      НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

...ами на турбодизела е същия бре , сбъркали са опаковката, като не са го включили. Ех тези твоите доставчици ....
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Vamfan, това каква част си купил (са ти продали) както и каква част си свалил от (купената на старо) кола няма НИЩО общо със производителя на автомобила. Това, че някой ентусиаст ти е сложил датчик от ТД (поради някаква причина - да му грее по-малко или просто не е имало друг и е искал да скалъпи нещо колкото за продажбата) не значи, че оригинално колата е с този датчик. А ако следвам твоето разбиране, че продавачите са винаги прави, щях да си мина с 200 лева за предните амортисъори, а не да се ръся 300, защото и на мен първо ми бяха дали за ТС, нищо, че 2 часа обяснявах как са за боксер и има ляв и десен - накрая ми дадоха два идентични и ми казаха, че разликата била само в няк'ви "ушенца, през които минавали маркучи. . И като оставих колата на Румен се разбра, че нямат нищо общо с истината ! Отново ти казвам - нищо лично - просто разбери, че няма смисъл от тези спорове. Аз, а и Мъри ти казахме данни, които ги пише в SERVICE MANUAL - ето това вече бих казал, че може да се приеме като достоверна информация. Няма да казвам, че и на таблото се виждат тези температури, защото не мога да съм сигурен, че е верен другия датчик, пък и откъде да знам на моята какъв са й присадили . Ако все още мислиш, че всички ти говорим наизуст (и само ти си прав), кажи къде и кога да се видим, да пийнем по една бира и да ти покажа какво пише в документите.
          Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
          Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Аз се отказвам за един датчик изписахме цел роман Нека колегата спи спокойно с неговите параметри и тва е
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X